Exlanin historiaa

Exlanin perustivat vuonna 2008 neljä IT-alan rautaista ammattilaista ajatuksenaan tarjota lähiverkkoihin liittyviä tieto- ja tietoliikennetekniikan ratkaisuja sekä palveluita monipuolisesti ja joustavasti. Kaikki ratkaisut saisi yhdeltä toimijalta. Työn ja materiaalien korkea laatu oli silloin ja on edelleen yksi perusperiaatteistamme.
Exlan on yksityisessä omistuksessa ja 100 %:sti suomalainen yritys. Vuosien varrella olemme toimittaneet tietoteknisiä ratkaisuja sadoille tyytyväisille asiakkaille ja neljän ammattilaisen tiimimme on kasvanut jo yli kymmenen henkilön kannattavaksi kasvuyritykseksi.

Mitä teemme?

Exlan Finland Oy tarjoaa yrityksille monipuolisia tietoliikennetekniikan palveluja laadukkaasti ja joustavasti. Toimintamme painopiste ja erikoisosaamisemme on lähiverkkojen rakennus-, korjaus- ja muutostöissä, tietoturvapalveluissa ja tietoverkkojen asiantuntijapalveluissa. Kauttamme saat mm. valo- ja kuparikuitujen kaapeloinnit tilaan kuin tilaan, Sonicwallin palomuurit ja WithSecuren yritystuotteet, ATK-jakamoiden saneeraukset, tietoverkkojen mittaus-, suunnittelu- ja valvontapalvelut – ja paljon muuta. Laadukkaasti, nopeasti ja alan viimeistä asiantuntemusta hyödyntäen!
Palvelemme kaikkia asiakkaitamme ammattiylpeydellä ja aidolla ratkaisuhalukkuudella.

Toimialueemme

Exlanin toimipaikka sijaitsee Nokialla, keskeisellä paikalla Pirkanmaalla. Uudet toimitilamme nousevat parhaillaan Kolmenkulman alueelle Tampereen, Nokian ja Ylöjärven risteyskohtaan. Ydintoimialuettamme on Pirkanmaa ja sen lähialueet, mutta projektiluontoisissa tehtävissä toimialueenamme on luonnollisesti koko Suomi.

Tavoitteemme ja palvelulupauksemme

Haluamme olla markkinoiden paras lähiverkkojen tietoliikenneratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkishallinnon toimijoille sekä halutuin kumppani operaattoreille ja integraattoreille.
Meiltä saa parasta toimituslaatua ja –varmuutta kaapelointipalveluissa, tietoturvaratkaisuissa sekä tietoverkkojen asiantuntijapalveluissa. Palvelujemme edullisuus asiakkaalle varmistetaan toteuttamiemme ratkaisujen käyttöaika huomioiden.
Panostamme kaikessa toiminnassamme ratkaisukeskeisyyteen, korkeaan toimituslaatuun ja uusimpien testattujen tietoteknisten ratkaisujen hyödyntämiseen tarkkaan valikoituja laitteita ja materiaaleja hyödyntämällä.
Kehitämme jatkuvasti työtapojamme ja palvelemme asiakkaitamme omalla osaavalla, ystävällisellä ja ratkaisukykyisellä henkilöstöllämme. Tunnemme aitoa ammattiylpeyttä toiminnastamme.