Turva- ja tietoturvapalvelut

Laadukkailla tietoturvatuotteilla varmistat IT-ympäristösi sekä tietoliikenneverkkosi turvallisuuden.
Laadukkailla tietoturvatuotteilla varmistat IT-ympäristösi sekä tietoliikenneverkkosi turvallisuuden.
Tietoliikenneverkkoihin kohdistuvat kyberuhat ja niiden torjunta ovat kriittisiä yrityksen liiketoiminnalle.
Kauttamme saat Sonicwall-tuotteet verkkojesi liikenteen suojaamiseen sekä WithSecuren tuotteet päätelaitteille ja palvelimille.

Tietoturvatuotteet myös palveluna!

Saat kauttamme yrityksellesi sopivat tietoturvatuotteet myös ylläpidon ja valvontapalveluiden kera!

Tietoturva palveluna -konseptissa tietoturvatuotteiden hinnoittelu on selkeää ja voit keskittyä rauhassa omaan ydinosaamiseesi, me hoidamme loput!

Tietoturvaneuvonta ja kameravalvontajärjestelmien suunnittelu ja toteutus

Exlanin asiantuntijat auttavat sinua liiketoimintasi ja toimitilojesi tietoturvallisuuden ja turvallisuuden kokonaisvaltaisessa parantamisessa.

Voit tilata meiltä tietoturvaan liittyviä suunnittelu- ja neuvontapalveluita yrityksesi toiminnan turvaamiseksi.

Taattujen tietoturvaratkaisujen lisäksi toimitamme myös kameravalvontajärjestelmiä toimitilojesi jatkuvaan valvontaan sisä- ja ulkotiloissa.

Sonicwall -palomuurit

Sonicwall on tarjonnut jo melkein 30 vuotta tietoturvalaitteita kaiken kokoisille yrityksille ja onkin yksi luotettavimmista tietoturvatuotteiden toimittajista maailmassa.
Sonicwallin tuoteperheestä löytyy seuraavan sukupolven älykkäiden palomuurien lisäksi myös Secure Mobile Access -tuotteet tietoturvallisten etätyöskentelymahdollisuuksien toteuttamiseen.

Älykäs palomuuri suojaa tunkeutumisilta

Sonicwallin seuraavan sukupolven älykkäät palomuurit ja tietoturvaominaisuudet ovat todistetusti maailman terävintä kärkeä. Ne suojaavat yrityksesi tietoliikenteen nykypäivän ja tulevaisuuden tuntemattomia uhkia vastaan.

Uuden sukupolven palomuurit

Uuden sukupolven palomuuriratkaisut eivät ole enää pelkkiä sääntöihin perustuvia verkkolaitteita. Uusien tietoturvaominaisuuksien ansiosta palomuuri ymmärtää sen läpi kulkevaa tietoliikennettä, ja torjuu jo verkkosi rajalla virukset, haittaohjelmat sekä monimutkaisemmatkin tunkeutumisyritykset.

Estä virusten ja haittaohjelmien pääsy verkkoosi!

IoT-laitteiden yleistyessä tietokoneet ja älylaitteet eivät ole enää ainoita verkkoasi käyttäviä laitteita jotka voivat saastua. Älykkään palomuurin avulla saat torjuttua virukset, haittaohjelmat, vakoiluohjelmat, ransomwaret ja muut uhat jo ennen kuin ne pääsevät sisäverkkoosi.

WithSecuren yritystuotteet

Vaikka palomuuri on tärkeä osa yrityksesi verkon tietoturvaa, ei mobiililaitteiden ja tietokoneiden suojaamista saa unohtaa. Kauttamme saat kaikki WithSecuren tietoturvatuotteet päätelaitteiden suojauksesta verkkojen laajempaan haavoittuvuuksien seurantaan.

Elements EPP - Tehokasta päätelaitesuojaa keskitetyllä hallinnalla

WithSecuren Elements Endpoint Protection on tehokas tietoturvaohjelmisto päätelaitteillesi. Tuote on kehitetty erityisesti palvelemaan yritysasiakkaita ja tarjoaa keskitetyn hallintapaneelin. Sen kautta yrityksesi kaikki WithSecurella suojatut laitteiden tietosuojan tasot ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

WithSecure EVM - Kartoita tietoverkkosi laitteiden haavoittuvuudet

WithSecuren Elements Vulnerability Management -haavoittuvuuksien etsimiseen tarkoitetulla ohjelmistolla löydät ja paikallistat yrityksesi verkossa lymyilevät tietoturvan heikot lenkit. WithSecure EVM löytää verkon laitteet ja kartoittaa tietoturvan tason sekä raportoi löydetyt haavoittuvuudet. Sen avulla saat säännöllisesti raportit verkostasi löytyvistä laitteista ja haavoittuvuuksista, jonka perusteella päivitykset on helppo tehdä ja tietoturvauhat poistaa.

Kameravalvontajärjestelmien suunnittelu ja toteutus

Laadukas kameravalvontajärjestelmä on hyvin suunniteltu, kamerat käyttötarkoitukseen oikein valittu sekä kokonaisuus laadukkaasti asennettu. Kauttamme saat tarvittaessa kaiken avaimet käteen-pakettina!
Toimitamme ja asennamme pääasiassa Dahuan kameravalvontajärjestelmiä, mutta kauttamme saa myös muiden valmistajien tuotteet.

Kameravalvontajärjestelmät pieniin ja suuriin tarpeisiin

Kameravalvontajärjestelmällä ennaltaehkäiset ilkivaltaa ja murtoja, valvot sisä- ja ulkotilojasi reaaliajassa sekä selvität jälkikäteen mitä on tapahtunut.

Laadukas kameravalvontajärjestelmä koostuu muustakin kuin pelkästä kamerasta ja tallentimesta – tarvekartoituksen ja suunnittelun sekä ammattitaitoisen asennuksen ja konfiguroinnin avulla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen!

Näe reaaliaikainen videokuva kaikkialta

Tuliko toimistolta liiketunnistushälytys juuri kun olet kaukana? Haluaisitko tarkastaa kävikö oven takana joku sillä välin kun olit poissa?

Ei ongelmaa, älypuhelimen tai -tabletin sovelluksen avulla pääset käsiksi kameroiden reaaliaikaiseen kuvaan ja tallenteisiin reissun päältä milloin tahansa!

Laadukasta videokuvaa päivin ja öin

Kameroiden tekniikka on kehittynyt huimaa vauhtia: modernilla kameravalvontatekniikalla on mahdollista kuvata laadukasta värikuvaa jopa kynttilän valossa.

Tärkeimmät kuvanlaatuun vaikuttavat tekijät ovat kuitenkin käyttötarkoitukseen oikean kameran valinta sekä asianmukainen konfigurointi – meiltä saat kamerajärjestelmät suunnittelusta toteutukseen!

Tietoturvaneuvonta pk-yrityksille

Nykypäivän tietoturvauhat koskettavat jokaista yritystä. Väärin konfiguroidut tai asennetut verkon laitteet voivat muodostaa tietoturvariskin. Sähköpostien tai sosiaalisen median kalasteluyritykset tai saastuneet tiedostot saattavat johtaa tapahtumaketjuun, jonka lopputuloksena yritystoimintasi saattaa kärsiä tai menettää jopa suoranaisesti rahaa.
Meiltä saat tietoturvakonsultointia ja neuvontaa pk-yritysten tarpeisiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Tietoturva on muutakin kuin virustorjunta tietokoneellasi

Tietoturva koostuu monien yritystoimintaan liittyvien kokonaisuuksien hallinnasta. Tietoturva terminä voidaan jakaa hallinnolliseen tietoturvaan sekä tekniseen tietoturvaan, missä tietoturvan kokonaistaso on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.

Hallinnollinen tietoturva sisältää lukuisia osa-alueita, kuten esimerkiksi yrityksen tietoturvasuunnitelman, käyttäjien jatkuvan tietoturvakoulutuksen ja tiedottamisen tai vaikkapa teknisten ratkaisujen dokumentoimisen.

Teknistä tietoturvaa pidetään yllä esimerkiksi ajantasaisilla, oikein konfiguroiduilla ja asennetuilla verkkolaiteratkaisuilla ja älykkäillä palomuureilla jotka suodattavat haitalliset sivustot ja skannaavat tietoliikennettä jatkuvasti hyökkäysten ja haitallisten tiedostojen varalta.

Tietojärjestelmien kokonaisuuden kartoitus

Ilman ajantasaista dokumentointia toiminnassa olevasta tietoliikenneverkosta ja siihen kytketyistä laitteista ei tietojärjestelmien kokonaiskuvaa pysty havainnollistamaan tehokkaasti. Kauttamme saat tietoliikenneverkkojen kartoitukset ja dokumentoinnit, jotka toimivat hyvänä pohjana tietoturvan kokonaistason arvioinnissa ja muutostoimenpiteiden suunnitelmissa.

Tietoturvasuunnitelma mahdollistaa pitkäjänteisen toteutuksen

Yksikään järjestelmä ei ole aukoton, vaan tietoteknisten järjestelmien tietoturvan kokonaistaso vaatii riskien kartoituksen. Usein ei ole taloudellisesti mahdollista investoida kaikkiin tarvittaviin teknisiin parannuksiin kerralla, mutta tietoturvakartoituksen pohjalta on helpompi tehdä päätöksiä mitä ja missä järjestyksessä riskeille kannattaa tehdä.

Kun mahdolliset riskit ja niiden todennäköisyydet on kartoitettu, niiden pohjalta suunnitellut tietoturvan parannukset voidaan kohdistaa oikeisiin laitteisiin tai toimintatapoihin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tietoturvasta vastaavaan myyjäämme!

Onni Manninen

onni.manninen@exlan.fi
Puh. 040 7300 874