You are here:

Exlanilta vauhtia SuperPark Särkänniemen digiloikkaan

Nicholas Madsen ja Marika Räihä

Superpark Särkänniemen Nicholas Madsen ja Marika Räihä kannustavat kaikenikäisiä liikkumaan.

Suomen digitaalisin sisäaktiviteettipuisto, SuperPark Särkänniemi, tarjoaa kaikenikäisille hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset, ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Delfinaarion rakenteita luovasti hyödyntävän alueen tietoverkko mahdollistaa palveluja, joita ei muualta löydy.

SuperPark Särkänniemi on monella tavoin ainutlaatuinen kohde niin Tampereella kuin koko Suomessa. Elämyksellisen tunnelman aistii jo aulassa, eivätkä tilat taatusti jätä ketään kylmäksi. Alueelta löytyvät skeittaukseen, BMX-pyöräilyyn ja scoottaukseen suunniteltu Freestyle Park, ilmavolttiradat, trampoliinit, lätkätutka, jalkapalloflipperi, kiipeily- ja polkuautoradat sekä baseball- ja koripallokentät.

– Haluamme tarjota liikunnan riemua kaikenikäisille ja -kuntoisille. Monipuolista tekemistä ja hauskaa yhdessäoloa riittää koko perheelle. Toisaalta meillä käy myös nuoria aikuisia ja yritysryhmiä – tiloissamme onnistuvat mainiosti niin kokoukset, pikkujoulut, juhlat kuin virkistyspäivien vietto, kertoo puistonjohtaja Marika Räihä.

Järjestyksessä viides SuperPark-ketjun sisäaktiviteettipuisto on ryhmänsä digitaalinen edelläkävijä. Sähköinen palvelu alkaa QR-koodeilla varustetuista rannekkeista, joilla avataan säilytyslokerot ja lippupuomit. Suoritukset kohteissa on mahdollista kirjata mobiilisovellukseen. Eräältä trampoliinilla löytyy kamera, jonka avulla on helppo jakaa hypyistä tallennetut kuvat ystävien kesken. SuperParkkilaiset ovat myös aktiivisia somettajia niin Facebookissa, YouTubessa, Instagramissa kuin Snapchatissa. Lisäksi ketju sponsoroi Supertribe-tiiminsä ammattilaisurheilijoita.

Tyylikkäästi palveltu

Exlanin toimittamat värikoodatut kytkentäkaapelit helpottavat jakamoiden ylläpitoa.

Exlan vastasi SuperPark Särkänniemen ATK-kaapeloinnin, kuituverkon sekä jakamokaappien suunnittelusta ja toteutuksesta, osasta ICT-laitteiston kytkentöjä sekä Internet-liittymän toimituksesta.

– Jokainen kohteemme kassoista alkaen on tavalla tai toisella digitalisoitu. Exlanin tietoverkko vastaa odotuksiamme, se on laadukas, riittävän nopea ja brändi-ilmeeseen tyylikkäästi rakennettu. ICT-järjestelmä toteutettiin tiukalla aikataululla eri toimijoiden yhteistyössä. Projekti vaati suunnittelua sekä etukäteen että sen aikana. Exlanin osaaminen ja joustava palvelu auttoivat meitä pääsemään ajoissa maaliin. Laadun ohella parasta Exlanin tekemisessä olivat aktiivisuus sekä viestintä meidän suuntaan. Tiesin aina, missä mennään, eikä asioita jätetty puolitiehen. Suosittelen heitä lämpimästi, Marika toteaa.

Tulevaisuuden näkymät SuperParkilla ovat vauhdikkaat. Täysin suomalaisen konseptin osaamista viedään ulkomaille Ruotsia ja Kiinaa myöten ja tekemisen keskiössä on jatkuva pysyminen liikkeessä.

– Kehitämme aluetta aktiivisesti tarjotaksemme entistäkin parempia elämyksiä. Tässä työssä käytämme Exlanin osaamista mielellämme jatkossakin, Marika sanoo ja rohkaisee niin perheitä kuin yrityksiä saapumaan paikalle ja pitämään hauskaa!

Martti Vaalahti hyppää Superparkissa

Toimittaja Martti Vaalahti innostui koeajamaan Freestyle-hallin. Kuva: Nicholas Madsen.

Superpark

SuperPark Särkänniemi

  • SuperPark-ketjun viides sisäaktiviteettipuisto, avoinna ympäri vuoden joka päivä klo 11—20
  • Rakennettu Tampereen entiseen delfinaarioon
  • SuperPark-ketju perustettiin vuonna 2012, ensimmäinen alue Vuokatin Angry Birds Activity Park
  • Sisäaktiviteettipuistot Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Vuokatissa, Turussa, Pitkälahdessa ja Espoossa
  • Henkilöstö 17
  • Liikevaihto 2016 n. 9 m€

Lue lisää:
www.superpark.fi