You are here:

Nokeval luottaa Exlaniin

”Vakuuttavaa laatua ja kokonaisuuksien hallintaa”

Nokeval Oy, halli
Nokeval Oy:n halli

Nokevalin keväällä 2014 valmistuneissa tiloissa tuotanto- ja palveluprosessit kulkevat tietoliikenneyhteyksien kautta, joten IT-kumppanilta edellytettiin syvällistä osaamista. Exlan Finland Oy toteutti vaativan projektin alusta loppuun.

Kaksi kertaa edeltäjäänsä suuremmassa kiinteistössä toimivat niin Nokevalin tuotekehitys, myynti kuin tuotantokin. “Meille on ensisijaisen tärkeää, että IT-järjestelmä pysyy toiminnassa ja optimaalisella teholla. Koko tuotantomme kulkee tietoliikenneyhteyksien kautta kalibroinneista alkaen. Samasta syystä järjestelmä on myös kahdennettu. Kuiduissa on kiinni kaksi peilattua palvelinta”, toteaa Nokeval Oy:n tietohallintopäällikkö Jani Vähäsöyrinki. “Lisäksi alihankkijamme ovat yhteydessä projektihallintaan reaaliajassa, ja lämpötilamittauspalvelussa päivitykset haetaan automaattisesti meidän palvelimelta”, hän jatkaa.
Nokeval Oy, Jani Vähasöyrinki

Nokevalin IT-järjestelmien ohjelmistot ovat vuosien tuotekehityksen tulos: Ratkaisut tuotannon ohjauksesta palvelujärjestelmiin ovat yrityksen omaa käsialaa. “Yrityksenä ulkoistamme asioita vain vähän. Hankintoja ei tehdä hetken mielijohteesta. Kun tilaamme jotakin, osaamme olla vaativia”, Jani myöntää.

Nokeval Oy, Jani Vähasöyrinki

Jani Vähasöyrinki

Palvelua läheltä

“Exlanin löysin googlettamalla tietoliikenneratkaisujen tarjoajia. Heti ensimmäisen keskustelun jälkeen totesin, että heidän kanssaan uskaltaa jatkaa”, Jani muistelee. “Vaikka rajasin laitevalmistajat omien mieltymysteni mukaisesti, sekään ei ollut Exlanille ongelma. Olen erityisen tyytyväinen, että osaava kumppani löytyi Nokialta.”

Exlanin työ sisälsi jakamojen sekä ATK-sisäverkon kupari- ja valokuituverkon suunnittelun, kuituverkon-, sekä 10Gbit/s CAT7 STP–verkon kaapeloinnin, jakamokaappien, kaapelien sekä valokuitujen toimituksen ja asennuksen päätettyinä valokuitupaneeleihin, WLAN-kytkimien toimituksen ja ensiasennuksen, palomuuriratkaisun, WLAN-verkon kuuluvuusmittauksen ja asennussuunnitelman sekä laitteiden toimituksen asennettuna käyttökuntoon. Myös CAT-kytkentäkaapelit toimitettiin sovituissa väreissä ja pituuksissa verkon käyttöönoton yhteydessä.

“Perussuunnittelua teimme hyvässä yhteistyössä. Exlan hoiti työnsä sovitussa ajassa ja viimeisen päälle laadukkaasti. Myös jälkihoito ansaitsee kiitosta; rakennusprojektin valmistuttua he seurasivat järjestelmää ja suorittivat tarvittavat konfiguroinnit. Emme jääneet omillemme missään vaiheessa. Saimme vakuuttavaa laatua ja kokonaisuuksien hallintaa.

Jos pitäisi rakentaa uusi tila, tiedän kenelle soittaisin!” Jani kiittelee ja toivottaa kaikille hyvää syksyä.

Nokeval Oy -logo

Nokeval Oy on vuonna 1980 perustettu yritys.

Sen toimialana on paneelimittareiden, kenttänäyttöjen, signaali- muuntimien, galvaanisten erottimien, lämpötilalähettimien, tiedonkeruuohjelmien ynnä muiden teollisuuden mittausjärjestelmien suunnittelu, valmistus ja markkinointi.

Oman tuoteryhmänsä muodostavat langattomat omavalvonnan mitta- laitteet. Nokevalin asiakaskunta koostuu prosessi-, metalli-, puunjalostus-, energia- ja elintarviketeollisuuden toimijoista yli 50 maassa.

34 vuotisen historiansa aikana yritys ei ole irtisanonut eikä lomauttanut ketään.

Lue lisää:

www.nokeval.fi