You are here:

MEP Steel Oy:llä nukutaan yöt rauhassa:

Kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmä päästää lähelle ja pitää loitolla

MEP Steel, Marko ja Onni

Exlan Finland Oy vastasi MEP Steel Oy:n vuonna 2013 valmistuneiden tilojen kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmän suunnittelusta ja toteutuksesta. Vaativa projekti on luonteva jatko yritysten neljättä vuotta jatkuvalle yhteistyölle.

Ylöjärveläinen MEP Steel Oy on perinteikäs perheyritys, joka palvelee maanrakennusalan ja murskaustoiminnan ammattilaisia ympäri Suomen. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat maansiirtokoneiden kauhat ja kulutusosat, murskainten kulutusosat, seulaverkot ja kuljetinrullat sekä konepajateollisuuden alihankintyöt. Lisäksi yhtiö myy ja markkinoi omaa innovaatiotaan, MEP Breaker -rikotinta. MEP Steel Oy:n palvelu tunnetaan alalla nopeana ja tehokkaana. “Uusiin tiloihin saatiin mahtumaan toimintamme kannalta lisää tarpeellisia koneita, kuten iso särmäyspuristin ja toinen polttoleikkauskone”, kertoo Marko Kiiskinen.

MEP Steel, kauha portilla

Portilta löytyy teollista muotoilua MEP Steel Oy:n makuun.

IT-asioissa MEP Steel Oy luottaa Exlaniin. Kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmän ohella Exlan on toimittanut muun muassa uuden hallin ATK-kaapeloinnin, lähiverkon aktiivilaitteet, tietokoneet ja palvelimet, sähköpostin pilvipalveluna sekä lähitukipalvelut edellämainittuihin. Lisäksi menossa on websivuston uudistusprojekti.

Uusittu kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmä otettiin käyttöön vuonna 2014. ”Exlanin toimitus sisälsi suunnittelun, laitteet, asennukset ja dokumentoinnin avaimet käteen –pakettina. Lopputulos on erinomainen ja taipuu mihin tahansa, mitä olemme keksineet. Tietoturva-alueet ovat helposti konfiguroitavissa ja kulunvalvonta voidaan kytkeä suoraan palkkahallintoon. Verrattuna releohjattuihin edeltäjiinsä, tämä on aivan eri tasoa. Muutokset eivät vaadi sähkötöitä, vaan perustuvat ohjelmointiin”, Marko mainitsee.

Toiminnan ytimessä

MEP Steel, kulunvalvontaMEP Steel Oy edellyttää IT-infralta ehdotonta luotettavuutta. “Tietojärjestelmien ja yhteyksien pitää toimia, sillä sekä tuotanto että suuri osa päivittäisistä rutiineista ovat niiden varassa. Myös laskutus ja taloushallinto löytyvät omalta palvelimelta. Muutaman tunnin voisimme pärjätä ilmankin, mutta ei pidempään”, Marko toteaa.

“Onneksi Exlanin palvelu on luotettavaa”, Marko jatkaa. “Heillä on myös vahvasti konsultoiva rooli – olemme saaneet kuhunkin käyttöön aidosti tarpeita vastaavan ja laadukkaan kokonaisuuden. Suunnittelu- ja asennuspalvelun ohella Exlanin jälkimarkkinointi toimii loistavasti. Vastassa on lomakkeen sijaan reipas ja palveluhenkinen ihminen. Suosittelen Exlania kaikille: saatte helppoa ja vaivatonta, tyylipuhdasta osaamista!”

MEP Steel -logo
  • Ylöjärveläinen perheyritys, osaamista toisessa polvessa
  • Maanrakennus- ja murskauslaitteiden kulutusosat, kauhat
  • Perustettu 1994
  • Liikevaihto n. 3 milj. €
  • Henkilöstö 16 (2015)

Lue lisää:
www.mepsteel.fi