Yhteystiedot 2019-01-07T13:14:46+00:00

Käynti- ja laskutusosoite

Exlan Finland Oy
Pirkkalaistie 1
37100 NOKIA
Y-tunnus 0619381-9

Myynti

myynti@exlan.fi
0400 199530

Exlan Finland Oy

Verkkolaskuosoitteemme

Mikäli verkkolaskunne lähtevät
pankin kautta niin käytä silloin:
Osoite: 003706193819
Välittäjä: DABAFIHH

tai muun operaattori
(Basware, Itella tms.)
niin käytä silloin:
Osoite: 003706193819
Välittäjä: MAVENTA (tai 003721291126)

tai pdf-laskut osoitteeseen
laskut@exlan.fi

Tukipalvelut (sopimusasiakkaat)
tuki@exlan.fi
0400 199530

Exlanin henkilökunta

Pasi on kotoisin Tampereelta ja aloitti uransa Telellä data-asentajana vuonna 1990. Lähiverkkotekniikat sekä kaikki siihen liittyvä ovat ammatillisessa mielessä lähellä hänen sydäntään. Pasi syventyy mielellään tekniikan kiemuroihin haasteita kaihtamatta. Hänen harrastuksiaan ovat mm. rakentaminen, uinti sekä mökkeily perheen kanssa.

Totti on alkujaan riihimäkeläinen ja asettunut perheineen Sääksmäelle.  Hän on koulutukseltaan filosofian ja kauppatieteen maisteri. Työtaustaa on kertynyt asiantuntijaorganisaatioiden talous- ja henkilöstöjohdon sekä liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä reilut parikymmentä vuotta Suomessa ja ulkomailla.  Vapaa-aikaan kuuluvat mm. laulaminen sekä monipuolinen kuntoliikunta. Exlanissa Totti aloitti marraskuussa 2018.

Onni on syntyperäinen tamperelainen ja viettänyt koko ikänsä Pirkanmaalla. Onni on valmistunut tietoliikennetekniikan insinööriksi vuonna 2010 ja on toiminut IT-tukitehtävissä vuodesta 2005. Hänen mielenkiinnon kohteensa ovat vahvasti elektroniikan sekä navigointijärjestelmien uutuuksissa sekä valokuvauksessa. Exlanissa Onni aloitti keväällä 2011.

Petri on puhdas tamperelainen. Hänen tietoliikenneuransa alkoi vuosituhannen vaihteessa ja hän omaa vankan kokemuksen operaattoriverkkojen tiedonsiirtopalveluista sekä kaikenlaisesta laiterakentamisesta. Petrin harrastuksina ovat mm. omien sekä ystävien tietokoneiden rakentelu.

Juhani, lempinimeltään ”Jussi” on toiminut lähes koko ikänsä yrittäjänä ja tuo sitä kautta Exlaniin vahvaa käytännön kokemusta yrittäjyydestä. Jussi on kotoisin Virroilta, mutta on asunut ja toiminut kymmeniä vuosia Tampereella. Hänen harrastuksinaan voidaan mainita mm. mökkien kunnostaminen sekä kaikenlainen kaupankäynti.

Maisa on kotoisin Vilppulasta, mutta asunut jo kauan Nokialla. Koulutusta on kahden tutkinnon verran, sekä kaupalliselta puolen, että ravitsemuspuolelta. Maisan harrastuksia ovat ulkoilu, elokuvien katselu ja espanjan kielen opiskelu. Myös musiikin kuuntelu, huonekalujen entisöinti ja kalastus kuuluvat mielenkiinnon kohteisiin. Maisa työskentelee äitiysvapaan sijaisena*.

Risto piipahti muutaman vuoden Kangasalan puolella, mutta on syntynyt ja asunut ikänsä Itä-Tampereella. Työkseen hän on tehnyt viimeiset 10 vuotta Tietoliikenneverkon asennus- ja ylläpitotöitä ja ennen sitä reilut 20 vuotta elektronisten laitteiden huolto- ja korjaustöitä. Ristoa kiinnostaa opiskella myös uusia osaamisalueita esim. hälytys- ja valvontajärjestelmiä sekä niihin liittyviä asioita. Harrastuksina Ristolla on golf, hiihto, pyöräily, kuntosali ja sudokut. Exlanissa Risto aloitti tammikuussa 2013.

Esa on kotoisin iloisesta Itä-Suomesta. Esalla on kaksi tutkintoa automaatiotekniikasta. Työkokemusta tietoliikennealalta on kertynyt noin 15 vuotta alkaen kaapelointitöistä tuotekehityksen ja dokumentoinnin kautta projektihallintaan. Kiinnostuksen kohteet ovat liiketoiminnan kehityksessä ja yleisesti tietoteknisissä haasteissa. Esa harrastaa talon rakennusta ja ruoanlaittoa. Esa aloitti Exlanilla keväällä 2012.

Pekka on syntyperäinen nokialainen. Hän on asunut aikojen saatossa sekä Jyväskylässä että Tampereella, mutta on sittemmin palannut takaisin juurilleen Nokialle. Pekka on valmistunut vuonna 2010 Filosofian maisteriksi Tietotekniikan laitokselta Jyväskylästä ja on työskennellyt vajaan kymmenen vuoden ajan suomalaisen kemianteollisuuden parissa. Pekan harrastuksia ovat salibandy ja lasten jalkapallovalmennus. Pekka aloitti Exlanissa keväällä 2014.

Esa on kotoisin Nurmijärveltä, josta hän on siirtynyt Hyvinkään kautta Pirkanmaalle 1980. Työhistoria alkoi LVI-alalla asennus- ja suunnittelutoimiston tehtävistä. 90-luvulla Esa siirtyi uudelle alalle toimien mainostoimistossa printti- ja verkkoviestintämateriaalien suunnittelun ja valmistuksen parissa 22 v. ajan. Esalla on myös vankka Mac OS -alustan osaaminen. Harrastuksina hänellä on rintamamiestalon peruskorjaus, moninaiset kädentaitoharrastukset ja rumpujen soitto. Exlanissa Esa aloitti maaliskuussa 2016.

Tito on portugalilainen elektroniikkainsinööri, joka on toiminut etenkin erilaisissa valokuituprojekteissa kymmenisen vuoden ajan sekä Portugalissa että Qatarissa. Tuliaisina hän on tuonut Pirkanmaalle kansainvälisen kokemuksensa monipuolisella kielitaidolla höystettynä. Tito aloitti työskentelyn Exlanissa syyskuussa 2017. Hänen vapaa-ajan puuhasteluihinsa kuuluvat musiikki, elokuvat, urheilu sekä tietokoneet ja muu teknologia.

*) Katja Ojaniemi jäi äitiysvapaalle 1.3.2017 alkaen. Outi Villanen jäi äitiysvapaalle 20.11.2017 alkaen.