Caset 2018-10-09T12:25:03+00:00

Caset – asiakasprojekteja ja kuulumisia kentältä

Exlan toimittaa tieto- ja tietoliikennetekniikan kokonaisratkaisut verkkosuunnittelusta ja toteutuksesta tukipalveluihin ja ylläpitoon. Tällä sivulla esittelemme asiakasprojekteja sekä kerromme kuulumisia kentältä. Pysy kyydissä, lisää on tulossa!

Case: Niagara

Kesä 2018

Case – Arthouse Cinema Niagara

Toimitimme Arthouse Cinema Niagaraan verkkoinfran ”avaimet käteen” -palveluna, sisältäen verkon suunnittelun, kaapeloinnin, jakamon, kytkimen, palomuuriratkaisun, Internet-liittymän, domainien DNS:t säilytyspalveluineen, Office 365 -sähköpostipalvelut sekä kameravalvonnan. Tärkeä osuus työtä on laadukas dokumentointi, jonka ansiosta verkkoympäristön ylläpito on vaivatonta jatkossakin. 
Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä!

”Tämä porukka toimittaa laatua, tekee särmää työtä sekä ajattelee asiakastaan. Suosittelen Exlania varauksetta”

– Niagaran tekniikasta ja järjestelmistä vastaava Tomi Peuhkurinen.


Case – Ilveskoti

Kevät 2017

Case – Ilveskoti

Exlanin toteuttama, nykyaikaiset vaatimukset täyttävä tietoverkko mahdollisti Ilveskodin potilasturvallisuuden, tietoturvan ja kilpailukyvyn kehittämisen alansa kärkijoukkoon. Jakamot, kuitujen vedot, palokatkot sekä kaapelointi toteutettiin henkilökunnan tarpeet huomioiden ja Ilveskodin arkea häiritsemättä. Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä!

”Ikinä ei tiedä, mitä pinnan alta löytyy. Täälläkin moni asia näytti olevan päällisin puolin kunnossa, mutta Exlanin tarkistus paljasti tietoverkon epäkohdat. Terveysala uudistuu vauhdilla, joten palveluntuottajien kannattaa varmistaa ajoissa, missä mennään.”

– Liisa Lähteenmäki, Ilveskodin johtaja

Case – SuperPark Särkänniemi

Loppuvuosi 2016

Case – SuperPark Särkänniemi

Toteutimme loppuvuodesta 2016 SuperPark Särkänniemelle modernin verkkokaapeloinnin entisen delfinaarion tiloihin. Kohde oli sopivan haastava rakennuksen rakenteiden osalta sekä tiukan aikataulun myötä. Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä!

”Exlanin tietoverkko vastaa odotuksiamme, se on laadukas, riittävän nopea ja brändi-ilmeeseen tyylikkäästi rakennettu. ICT-järjestelmä toteutettiin tiukalla aikataululla eri toimijoiden yhteistyössä. Projekti vaati suunnittelua sekä etukäteen että sen aikana. Exlanin osaaminen ja joustava palvelu auttoivat meitä pääsemään ajoissa maaliin. Suosittelen heitä lämpimästi.”

– Marika Räihä, puistonjohtaja, SuperPark Särkänniemi

Case: Hattulan kunta

Talvi 2015

Case – Hattulan kunta

Toimitimme loppuvuodesta 2015 Hattulan kunnalle Parolan yhteiskoululle ja lukiolle sekä Parolan koululle laajamittaiset WLAN-tukiasemakaapeloinnit, tukiasemien asennukset ja käyttöönotot operaattorin kanssa yhteistyössä.  Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä!

”Kaikesta tästä Exlan suoriutui kunnialla vain kuudessa viikossa. Suunnitelmallisuus, siisteys ja tehokkuus ovat heillä omaa luokkaansa. Jo ensimmäisenä päivänä huomasin, kuinka kaverit tiesivät heti minne mennä, eivätkä jääneet paikoilleen seisoskelemaan. Vastaavaa suoritusta en ole ennen nähnyt”

– Leena Lehtonen, Hattulan kunnan ICT-päällikkö

Case: MEP Steel

2011-

Case – Svenska Samskolan i Tammerfors

Olemme toimineet Tampereen keskustassa sijaitsevan ruotsalaisen yhteiskoulun, Svenska Samskolanin kanssa tietoliikennetoimittajana vuodesta 2011. Olemme olleet mukana aina suunnittelusta sekä verkon saneeraamisesta laitetoimituksiin. Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä!

“Jälki on siistiä ja kaikilta osin laadukasta. Hommat on pystytty hoitamaan joustavasti, ajallaan ja koulun toimintaa häiritsemättä. Myös käyttäjälähtöisyys ansaitsee kiitettävän. Kun vielä hintakin on kohdallaan, suosittelen Exlania lämpimästi”

– Ronny Holmqvist, Svenska Samskolan i Tammerfors

Case: MEP Steel

Talvi 2014

Case – MEP Steel

Olemme toimineet Ylöjärvellä sijaitsevan MEP Steel Oy:n IT-toimittajana vuodesta 2012 lähtien aina uuden toimitilan ATK-kaapeloinnista laitteisiin ja käyttötukeen saakka. Loppuvuodesta 2014 toteutimme MEP Steel Oy:n uuden toimitilan modernin ja skaalautuvan rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmän. Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä!

”Exlanin toimitus sisälsi suunnittelun, laitteet, asennukset ja dokumentoinnin avaimet käteen –pakettina. Suosittelen Exlania kaikille: saatte helppoa ja vaivatonta, tyylipuhdasta osaamista!”

– Marko Kiiskinen, MEP Steel Oy

Case: Särkänniemi

2009-

Case – Särkänniemi

Pitkäaikainen yhteistyö Tampereen Särkänniemen kanssa on antanut mahdollisuuden kehittää alueen tietoliikenneratkaisuja pitkällä tähtäimellä. Kun olemme rakentaneet tiettyä osaa verkosta, olemme samalla voineet visioida yhdessä asiakkaan kanssa tulevaisuuden tarpeita ja huomioida ne tekemisessä. Yhteistyömme Särkänniemen kanssa on hioutunut vuosien varrella kumppanuudeksi, joka näkyy ja tuntuu kaikessa tekemisessä sekä toiminnassa!
Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä!

“Suosittelemme Exlania lämpimästi; saatte asiantuntevan, joustavan ja kustannustehokkaan yhteistyökumppanin, joka uskaltaa esittää myös omat näkemyksensä.”

– Tuula Salminen ja Arttu Minkkinen, Tampereen Särkänniemi Oy

Case: Nokian Terveyskeskus

Syksy 2014

Case – Nokian terveyskeskus

Toteutimme Nokian kaupungin terveyskeskuksella laajamittaisen sekä vaativan atk-jakamoiden dokumentointi – sekä siivousurakan ja samalla läheisessä yhteistyössä operaattorin kanssa terveyskeskuksen ydinverkkolaitteet päivitettiin suorituskykyisemmiksi ja toimintavarmuus nostettiin uudelle tasolle. Tutustu projektiin tarkemmin tästä!

”IT-alalla toimitaan usein kasvottomasti ja yhteyshenkilöt vaihtuvat taajaan. Exlanilla asiat ovat toisin. Heiltä saan läheistä palvelua, perusteellista suunnittelua sekä toimivat yhteydet operaattoreihin ja ohjelmistotoimittajiin.”

– Hannu Korpela, Nokian Kaupunki

Case: Tampere-talo

Kesä 2014

Case – Tampere-talo

Toimitimme Pohjoismaiden suurimpaan konsertti- ja kongressikeskukseen uuden langattoman lähiverkon aina kuuluvuusmittauksista ja uusien tukiasemien suunnittelusta kaapelointiin sekä tukiasemien asennukseen kesän 2014 aikana. Aktiivisesti käytössä olevat tilat toivat omat haasteensa työskentelyyn. Hyvä aikataulutus ja joustavat ammattilaisemme tiiviissä yhteistyössä Tampere-talon henkilökunnan kanssa hoitivat projektin onnistuneesti toimintakuntoon saakka. Tutustu projektiin tarkemmin tästä!

“Parempaa palvelua en ole mistään saanut, ja olen sentään ollut alalla yli 20 vuotta”

– Ilkka Loueranta, Tampere-talo Oy

Case: Nokeval

Kevät 2014

Case – Nokeval

Toteutimme Nokevalin uuteen halliin erittäin korkeatasoisen Cat6A-nopeusluokan ATK-verkon sekä valokuituratkaisut. Huolehdimme myös verkon suunnittelusta, toteutuksesta sekä laiteasennuksista jälkitukea unohtamatta. Tutustu projektiin tarkemmin tästä!

“Exlanin löysin googlettamalla tietoliikenneratkaisujen tarjoajia. Heti ensimmäisen keskustelun jälkeen totesin, että heidän kanssaan uskaltaa jatkaa”

–  Jani Vähäsöyrinki, Nokeval Oy